Essentielle olier som er særligt støttende til følelser

Essential Aromatic kit

Aromatics er vidunderlige støtter til at løfte vores følelser

Æteriske olier arbejder bag scenen, er nærende for vores celler og hæver vores vibration på celleniveau. Æteriske olier hjælper dig med at se, genkende og  omdirigere energien fra modspil til medspil.

Hjemmeapoteket er, med de naturlige æteriske olier, et alternativ eller supplement til andre veje og løsninger til et bedre helbred, mere energi, bedre søvn, bedre selvværd og humør – en højnelse af din livsoplevelse. 

Med olierne kan du få hjælp til at styrke dit immunsystem og hjælpe kroppen fysisk og følelsesmæssigt, fordi de kan støtte og hjælpe med at forandre det, som ligger bag symptomerne.

Aromatics er vores 6 magiske olieblandinger til at løfte energien og en støtte til de svære følelser. Med kittet følger en Lumo diffuser og 6 ml. flasker. Prisen er ca. 1.900,- kroner

Disse olier er med i Aromatics kittet:  

Console: En “samlende” blanding der bringer lindring og trøst ved sorg, tab og smerte. Oplagt til begravelser men magisk til enhver form for sorg og følelse af at miste, også udefinerbar sorg. Console giver lindring, ro og stilhed, fordi vi bliver i stand til at mærke smerten og cirkulere den op og ud. Vi bliver samtidig i stand til at “turde” stilheden og tomheden, hvilket er essentielt i healende processer.

Forgive: En blanding som lindrer vrede, bitterhed, fordømmelse og kynisme. Vi bliver i stand til at mærke vores reelle behov og ære vores grænser. Forgive hjælper os til barmhjertighed og rummelighed, også i relationen til os selv. Vi lander i tilgivelse, forståelse, tolerance og empati. Selvom vrede er en grundfølelse, så handler vrede altid om modstand og noget, vi har overhørt. Med Forgive bliver vi i stand til at mærke vreden og justere efter den.

Cheer: Er en opløftende blanding som transformerer tungsind og blå toner. Cheer giver håb. Alt nyt begynder med håb, fordi håb baner vejen for nye muligheder. Vi kan ende i en forventning om permanent lidelse og ren overlevelse, og dermed en ond cirkel hvor den ene ulykke afløserden anden. Overordnet set har vi alle glæde som livsformål, så vi er på en sikker afvej, hvis glæde ikke er en central del af vores hverdag. 

Passion: En opløftende blanding som lærer os at LEVE livet. Passion får os i kontakt med livets frikvarter, som er hele pointen med at være her. Giver også mod og lyst til at bevæge os uden for komfortzonen, hvor al ny læring og vækst befinder sig. Booster kreativitet, spontanitet og fantasi, mens trangen til pligt og kedelige rutiner dæmpes. Pligt og alvor erstattes af gejst, sjov og dyb begejstring. Nydelsen kommer i centrum.

Motivate: En blanding der giver opbakning, motivation og inspireret handling. Giver vilje og evne til at gå med de intuitive indskydelser. Støtter evnen til at stå stærkt i forhindringer, begrænsninger og
udfordringer. Ideel når vi udsætter og hænger fast i tilløbet, der altid er det sværeste. Oplagt til tungere opgaver, vi ikke er klar til at slippe. Motivate hjælper os i gang, og derfra genetableres flowet, og tungheden slippes.

Peace: En blanding som giver dyb, indre og ydre ro, hvilket er en stor mangelvare for de fleste. Mange lever i en permanent tilstand af konstant stress og pres både indefra og udefra. Peace inspirerer os til at slippe al kontrol og de mange invitationer til støj, kamp og drama. Vi lander i stilhed og tomhed og en dyb forståelse af, at verdensfred begynder med os hver især. Peace skaber kontakt, tryghed og dyb, stille ro. Forcering og pres forlader systemet.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar