AromaTouch kittet - Afspændingsluksus

AromaTouch

AromaTouch - et kit til den afslappende og groundende oplevelse

AromaTouch kit er otte 5. ml flasker + fractonated kokosolie + Petal diffuser. 

Disse olier er med i AromaTouch kittet: 

Pebermynte: En opkvikkende olie som bringer glæde og lykkebobler. Vækker krop, sind og ånd. Hjælper os til at flyde med livet i et nærende flow i stedet for at holde fast og forsøge at kontrollere. God til hovedpine og spændinger. Nedsætter feber og hedeture. Lindrer køresyge og kvalme. Vækker alle sanser. Perfekt “genstarter” om eftermiddagen. Genial til hikke. Lækker i kaffe, kakao og hjemmelavet chokolade.

Tea Tree (Melaleuka): Olien for energetiske grænser. Naturlig desinfektion. Ideel til medafhængighed og snyltende energier. Vi bliver hurtigt drænede, når vi ikke har naturlige grænser. Tea Tree styrker os i
at slippe tonerne af overansvar, som i sidste ende gør os til ofre for os selv. Ideel til udslet, bumser, myggestik og små sår. Parasitter, svamp, mug og skimmel. Fjerner modstand og alt, som dræner os.

Lavendel: Beroligende. Styrker kommunikationen, så vi bliver i stand til at kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov uden at vi gemmer os. Derfor er lavendel også ideel til stress, der handler om at forlade os selv. Styrker følelsen af at være hørt, set og elsket. Lindrer spændinger. Ideel til søvn (20 % bliver dog meget snakkende). Genial til hud, brandsår, rifter, myggestik, solskader og kløe. Lindrer frygt og giver mod til at sige nej til negative valg.

 

Deep Blue: En blanding som lindrer fysisk smerte. Vi har smerte, fordi vi presser os selv, og vi bliver pressede af smerte. Hjælper os til at mærke de smertefulde følelser, vi forsøger at holde inde. Smerten slipper i takt med, at følelserne transformeres. Smerte indeholder altid en historie og vejviser, og Deep Blue fungerer som en kærlig rejseleder. Perfekt til “nybegyndere” inden for bevidsthed og kropsarbejde.

On Guard: En blanding som giver beskyttelse både i relation til grænseoverskridende personligheder men også bakterier, svamp, parasitter og virus. Styrker immunforsvaret. Giver os styrken til at stå stærkt i os selv og sige ja og nej til det for os rigtige. Genial til alle former for overansvar og medafhængighed. Vi styrkes i at styre uden om negative valg og undgår derfor, at kroppen skal håndtere de ødelæggende og drænende konsekvenser af det.

Wild orange: Wild Orange minder sjælen om den ubegrænsede forsyning, der findes i naturen. I naturen er der jo altid nok. Wild Orange tilskynder til at give slip behovet for “skygge” hvilket er tegn på mangel. Den inspirerer til overflod, fremmer kreativitet og støtter et positivt humør. Wild Orange genforener os med vores indre barn og bringer spontanitet, sjov, glæde og lethed ind i vores liv. I sin kerne tilskynder den til at give slip på frygt, nervøsitet, ufleksibilitet og troen på der ikke
er nok.

Aromatouch: AromaTouch er det vi kalder “massage på flaske. Mange mennesker søger massage, når de er spændte eller stressede. Med denne olier kommer vi dybere ned i følelserne.AromaTouch hjælper kroppen med at berolige, slappe af og frigive fysisk spænding. Fra stivhed af hjerte og sind til åbenhed og fleksibilitet. Denne blanding er beroligende for både krop, sind og ånd, og den giver trøst i
tider med sorg og sorg. Cirkulationen af undertrykte følelser er forbedret, og som netop højner ens evne til at bevæge sig med livet og tillade ting at strømme. 

Balance: En groundende blanding med mange trænoter. Træer lever i nuet, så den bevidsthed kan vi låne. Træer er stabile, og har ikke travlt. Geniale når vi er overgearede, både børn og voksne. Styrker kontakten til underkroppen, vores rødder og planeten. Super balancerende modpol til typer, der er meget i hovedet og de højere luftlag. Typer der kommunikerer meget og har en tendens til at tale, mere end de handler, så de ofte lander i luftkasteller og dulmen med visioner. Balance støtter fysisk grounding. Resultaterne lander og visioner udleves fra en indre styrke.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar