Hvad betyder det at doTERRAs olier er rene?

Every next level of you

Der er stor forskel på vibrationen i de essentielle fra doTERRA, og andre essentielle olier...

...men hvad betyder det egentligt...?

Det betyder at de alle er underlagt doTERRAs kvalitetsløfte, og at de bliver testet på uafhængige laboratorier før de får doTERRAs CPTG kvalitetsstempel.

Vi kan derfor bruge dem som støtte i personlige processer og til forløsning af energi og følelser. De hjælper os med 'den ordløse terapi' til, på den blideste måde, at komme bagom 'scenetæppet' til de dybere lag i os.

De lander der, hvor vi selv er, og hvor vi er parat til at forløse og frigive.

Når du støtter din energi med de høje vibrationer, som doTERRAs essentielle er, så bliver de tungere vibrationer tydeligere - og så kan du handle. Tænk på de tungere vibes, som mønstre, vaner, relationer, arbejde eller bolig, som ikke længere harmonerer med dig. Et selvbillede, fra da du var et andet sted, men som ikke længere støtter dig i det du ønsker.

Sandsynligvis skal du til at sige nogle flere og andre nej'er, og det samme med dine ja'er.

Det fede ved det er, at du vil blive bedre til at lande det som du virkelig næres af, og meget bedre til at skabe plads til det som du har brug for.

De essentielle olier er en invitation til at højne energien

Vi kan rydde op i vores gamle følelsesmæssige bagage, fordi vi forstår vi ikke behøver den mere. Vi kan give slip på blokeringer, fordi vi nu kan se det i et nyt lys...


Det er meget let at blive forelsket i de essentielle olier og i de skønne dufte. For mig var det sådan essentielle olier var - en skøn duft i klinikken, og en olier der virkede beroligende i den olie som jeg brugte. Virkelig dejligt til mine og klienternes sanser.

Men så mødte jeg doTERRA, og mærkede energien og, at helt rene olier er terapeutiske. De taler direkte med vores celler og skaber adgang til gemte oplysninger. Og så gør de det muligt at lande mere ønskelige følelser på en enkelt og blid måde.

Som spirituel mentor og energibehandler var det nok den største gave jeg kunne få.

  • Flere end vi tror, har haft det svært i barndommen og opvæksten. Personlig vækst og udvikling i en krop og et sind, der er blevet tævet, overset, udsat for overgreb o.l. i barndommen er virkelig en svær proces for personen. Der er så meget angst og følgereaktioner i kroppen og sindet, som er svært at slippe - ligemeget hvor gerne man vil, og hvor hårdt man arbejder på det. Så, at kunne støtte sig til fx. Forgive eller Console blandingen, når frustration, vrede, angst, fortvivlelse, tvivl og usikkerhed viser sig er ganske enkelt en kæmpe støtte til at hjælpe med at give slip når det viser sig. Og det gør det i perioder mere intenst end andre.
  • Har man været stresset, ligger der mange blokeringer i energien som kan være rigtig svære at slippe. Først når man kan bevæge sig ind bag ved blokeringerne, er det muligt at se det mønster, der måske var den egentlige årsag til, at man endte med den reaktion i krop og sind.
  • Har man svært ved at sove, har tilbagevendende inflammationer, smerter eller andet så har vi brug for at hjælpe energien til at komme i flow og balance.
Det er doTERRAs essentielle også virkelig gode til - det naturlige hjemmeapotek.

Alle olierne har egenskaber der kan hjælpe fysisk - men alle har altså også denne terapeutiske dimension i forskellige toner, som skaber en indre sammenhæng mellem helingen af det fysiske og sindsmæssige.

Og det er fantastisk, fordi det hænger sammen. Vi hænger sammen...

Sunde energetiske grænser (Melaleuca, Clove, OnGuard), handler både om parasitære infektioner som fx. tæger og lus, men også om hvor gode vi er til at sige nej og passe på os selv. Og tilsvarende sige ja til det som er nærende og meningsfyldt for os.

For mig er doTERRA blevet en fuldstændig integreret del af alt hvad jeg laver i min klinik og i min business.

Pia Tingstedt

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar