Da jeg kom ud af en meningskrise på 15 minutter med bare 3 olier

Network Marketing Lydfiler olierne og mig. Billede til Simplero - 4 (2)

Hvordan 3 olier på 15 minutter forandrede en meningskrise til mening - og hvilke olier der gjorde hele forskellen

Jeg vågnede i morges og var i lidt af en meningskrise. Det er der mange grunde til, som jeg ikke vil komme ind på lige nu. Måske det kan være relevant senere  Men, det jeg så gjorde var at tænke: Hvad er det næste rigtige skridt jeg skal tage? Olier var svaret Godt, mærke efter, og det blev til Sibirian Fir på hjerte og solar plexus samt under fødder. Spearmint på GV22 lige i halshullet samt Black Pepper i nakken.

GOSH! Hvilken forskel  Efter et kvarter går det pludselig op for mig, at der ikke længere er en meningskrise. Jeg er uden at have tænkt over det, i fuld gang med at udskrive noget som jeg havde glemt, men som jeg så da jeg lige ryddede op i de sidste dages mails. Jeg fik lige sorteret tøj samtidig og i det hele taget bare lige ordnet nogle småting, som jeg ikke havde fået taget mig af de sidste dage.

Har fået totalt fokus på at få klaret de opgaver jeg har lagt til mig selv i dag    Og tænkte så, at jeg måtte dele om den vilde 15 minutters forandring af en meningskrise.

For det er for vildt!!!  Her kommer så også min beskrivelse af olierne. Det er dels mine forståelse og erfaring og taget fra beskrivelsen i 'Emotions and essential oils'

Sibirian Fir: Heler fra et perspektiv af at blive moden. Det støtter gennem de processer eller perioder hvor man gennemgår ændringer i bevidstheden, fx af ens selvbillede og selvopfattelse som kan komme fra både ændringer i forhold, økonomi, socialt og arbejde, eller fordi man ønsker at forandre sig til at rumme, turde og gøre noget andet.

Det er livscyclusser som på mange måder kan opleves som tab og smertefulde på mange områder.

Sibirian Fir støtter og giver omsorg i de perioder hvor det som fylder er sorg, fortrydelse og længsel.

Det hjælper med det nødvendige ved af heale at livet er omskifteligt og fyldt med mange forskellige oplevelser.

Den opmuntrer til en ærlig og blid tilgang til den måde man møder sig selv og livet, de valg vi træffer og deres indflydelse samt vores historie.

Når vi reflekterer vil vi alle have øjeblikke som vi skatter og øjeblikke som vi fortryder. Her tilbyder Sibirian Fir, at netop forskelligheden og modsætningerne er det vi har brug for, for at mærke vores egen dybde og modtage visdommen i de oplevelser vi har.

Det minder os også om at tilgive og modtage tilgivelse som er en integreret del anår vi bliver bevidste og udvikler os.

Det er altså en støtte i svære transitioner med en opmuntring til af finde meningen og formålet med hvert nyt kapitel som vi går gennem livet.

På den måde genfindes håbet og tilskyndelsen til at være her og nu i det vi oplever. Det er dermed også den opmuntring til at være vedholdende gennem forandringer og kunne lave justeringer undervejs som det er nødvendigt..

Sibirian Fir er at tilbyde hjertet at finde fred.


Spearmint: Inspirerer til klarhed af tankerne og giver tillid til at udtrykke sig. Hvis man har en tendens til at holde sine tanker, meninger og ideer tilbage kan Spearmint hjælpe. Giver en indre klarhed om egne meninger og overbevisninger og tilfører evnen til at sætte ord på det som man indeholder.

Spearmint fremmer tillid til at man er i stand til at udtrykke sig, specielt hvis det er foran en gruppe mennesker. Det er en støtte ved optrædener foran andre ved at indgive denne tillid til det man har på hjertet og ikke mindst værdien af det.

Hvis man har en tendens til at falde over ordene eller svært ved at finde de rigtige ord giver Spearmint en hjælp til at finde de ord der udtrykker det sammen med en følelse af klarhed til at udtrykke sig kort og præcist.

Hvis dette er hindringen, vil det også hjælpe personen med at finde sin indre kerne og meningsfuldt give udtryk for den.

Black Pepper: De fleste har siden barndommen lært at visse følelser og meninger ikke er de rigtige og andre er mere rigtige,

I alt dette, skal vi finde og forstå os selv, og det som er meningsfuldt i vores indre. Det giver meningskriser hvor vi tvivler på os selv og hvem vi er. Meget ofte har vi en indre dialog som vi beskriver under overskrifter som manglende selvtillid og selvværd, men som kan gøres mere præcise ved at dykke ned under og finde årsagen til at vi tvivler.

Hvis vi ikke søger efter denne dybere mening med tvivl og meningskriser, så ender vi med, at vi i den indre dialog dømmer os og måse endda tager afstand fra vores egne følelser og reaktioner, og får gjort dem forkerte. Vi kan også skjule dem (også for os selv) og undlade at acceptere deres tilstedeværelse.

Vælger vi at undertrykke følelserne vil det være en automatisk reaktion - et mønster, som har været en måde at bliver mere 'rigtig' på og dermed føle sig mere accepteret.

En ændring af sådan et mønster kan ske når vi er bevidste om det.

Black Pepper inviterer til at se på hvad der reelt og hjælper med at se forbi og 'historien' og se nærmere på de områder i os, som er sværere, fordi vi ikke har været i kontakt med dem.

Vores sande motiver eksisterer i os, uanset om vi anerkender dem, eller ikke gør det.

Men hvis vi ikke anerkender dem, vil de larme mere og mere, for at fortælle, at de er vores og vigtige for os.
Black Pepper genskaber også forbindelsen til sjælens ild ved at motivere til energi og healende processer. Det giver styrken til at tage imod de udfordringer der er med det vi har indeni og inviterer til at leve med integritet og medvores sande jeg.

 Pia

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar