Frankincense - Kongen over olier

Frankincense

Frankincense

Frankincense afslører falske sandheder og bedrag - især selvbedrag.

Frankincense inviterer til at slippe de lavere vibrationer som selvbedrag, løgne, bedrag og negativitet. Med det kommer nye perspektiver baseret på lys og vores egen oplevelse af sandhed.

Det genskaber forbindelsen til den grundlæggende forbindelse til livets spiritualitet, som giver adgang til den visdom og viden, som sjælen bærer med til os.

Frankincense hjælper os med at se tydeligt og med klarhed fra hjertet, en forbindelse til et kærligt indre samarbejde mellem hjernen og hjertet.

Den støtter os i at skabe en sund kontakt med sin fader og en vågnende opmærksomhed på kærligheden til det guddommelige. Det vi har forladt i os selv bliver vi inviteret til at genskabe en forbindelse til - en meget kraftfuldt men også blid essentiel olie.

Kontakten til ens egen sandhed opleves som en indre beskyttelse fra negativ indflydelse, og støttes af den lettere adgang til de maskuline kvaliteter.

Langt de fleste lyver om deres reelle behov. Både over for sig selv og andre.

Med Frankincense, bliver vi tilbudt nye perspektiver med en højnet bevidsthed der sætter angst og spændinger i et dybere perspektiv. Det hjælper os til at slippe løgnen og de lavere vibrationer

<3 Pia

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar