Geranium - Tillid og kærlighed

Greranium
Geranium

Geranium handler om kærlighed og tillid

Når man starter en proces med det formål, at se dybt i 'noget gammelt og gemt', er det fint at være tænke på Geranium, som netop er en olie der understreger og giver muligheden for at møde og favne de energier, som kommer op fra dybet  

Geranium genskaber tillid til godheden i andre og verden. I sær når vi har mistet tilliden hjælper Geranium med at turde tilliden. Geranium opfordrer til følelsesmæssig ærlighed, kærlighed og tilgivelse.

Den skaber modtagelighed til kærlige forbindelser.

Den hjælper med at hele et såret hjerte og mærke følelserne af smerte eller sorg, som har været undertrykt og gemt. Den blødgør vrede og healer sår, så hjertet igen kan være åbent.

Hjertet kan også kaldes den følelsesmæssige healer

Genranium er en blid olie, perfekt til børn og babyer. Det nærer vores indre barn og lærer os at tage ansvar og passe på det område i os.

Når følelser er svære at være sammen med kan Geranium støtte os med er at favne vores følelser med hjertets varme og ikke med hjernen.

Noget skal bare favnes af os, fordi det er....

Geranium hjælper os med at åbne sit hjerte.

Energimæssigt har et lukket hjerte relation til lungerne. For har vi svært ved at åbne hjertet - tage ind og give slip, er vi også mindre flexible.

Helt basalt føler vi os mere sårbare. Når vi er sårbare, er det svært at holde hjertet åbent. Det åbne hjerte er også naivt i den allerbedste forstand - det har tillid og tror på muligheder, og det er meget svært når man er sårbar.

Så når den del er under pres i os vil Geranium kunne støtte os i at finde ind til tilliden og heale hjertet igen 

 

 <3 Pia

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar