Om at skabe indefra - af Christine Eilvig

ChristineEilvig

Om at skabe indefra: Det vi ikke er bevidste om vil styre os udefra.

Sker der “gode” ting, så har vi det godt, og sker der “dårlige” ting, så får vi det dårligt. Er der meget frygt, så bliver vi bange osv. I opgangstider er vi oppe, og i nedgangstider nede.

Det er en meget uhensigtsmæssig måde at være i verden på. Især i såkaldte krisetider. Vi er nemlig så powerfulde, at vi til enhver tid kan vælge at leve fra og med et nærende flow.

Fra den høje bevidsthed forstår vi tings sammenhæng. Vi ved, at vi skal justere i det øjeblik, vi mærker følelser, som ikke er nærende. Følelser og energi er som en trailer, der “varsler”, hvordan filmen vil være.

Her er olierne og de mange kosttilskud geniale. Tager vi ansvar for at vende energien, så kan vi undgå at manifestere uønskede situationer og resultater. De fleste lader sig påvirke af den energi, de er i. Det er essentielt at komme fra en energi, som matcher det, vi gerne vil skabe.

Eksempel fra den lave bevidsthed: Jeg kan ikke have kunder, som jeg plejer, det gør mig bekymret for min økonomi. Kort efter: Jeg har ingen indkomst, og min økonomi crasher. Min bekymring har manifesteret sig.

Høj bevidsthed med oliebriller: Jeg mærker økonomisk frygt. Jeg anvender Copaiba og Peace til min frygt. Jeg kommer Motivate på armene og diffuser Elevation. Herfra får jeg nye ideer til, hvordan jeg kan tjene penge på en langt mere nærende måde. Dybest set er det svaret på mine bønner, hvis jeg er ærlig. Min økonomi boostes. Min begejstring har manifesteret sig.

Eller: Jeg mærker sorg over, at mit arbejdsliv ikke nærer mig. Jeg anvender Console og Rose. Herefter Forgive. Jeg siger op eller justerer mine ydelser, og herefter lander jeg i et passioneret arbejdsliv.

Jeres følelser og resultater vil fortælle jer alt det, I har brug for at vide. Er de nærende, så fungerer jeres handlinger, og I kommer fra den rette energi. Hvis ikke så skal der justeres. Og der skal først justeres energetisk. Herefter skal der handles. Kan I ikke lide traileren, så vil I ikke kunne lide filmen.

Ydrestyring er som regel altid et tegn på en traumatisk tilpasning fra barndommen. Vi blev ikke vist, at vi er vores egen autoritet. Så vi har givet os hen til offerrollen og må konstant tilpasse os det, der sker i verden. Vi giver op, går med, dør langsomt.

Her er Frankincense genial. Den vækker os, så vi kommer i kontakt med vores egen sandhed. DDR Prime transformerer celler og DNA. LLV giver cellerne nyt liv. Dybest set er det simpelt.

Eksemplerne er udelukkende eksempler. Også på olierejsen skal vi finde vores egen, unikke vej.

Stort knus C. 🌷🦋🌸🍊💗🌞

Christine Eilvig

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar