Spændinger og hovedpine

Past Tense

 Past Tense - Befrielse, lettelse, beroligende

Den essentielle olie giver rigtig meget mening i en tid, med spændinger og følelser der stammer fra pres, og som ender i en hovedpine. Den lærer os at slappe af, og genkende sammenhængen mellem følelsesmæssige og fysiske spændinger.
I situationer som ender med spændinger i nakken eller hovedpine kan Past Tense lære kroppen hvordan den finder ro og afslapning.
Vi er vant til at navigere i situationer med pres der påvirker os følelsesmæssigt. Men kroppen skal bære de følelser, vi ikke lytter til. Og det viser sig som smerter eller spændinger. Past Tense hjælper krop og sind til grounding, balance og sammenhæng.
Spændinger i nakken og mange hovedpiner stammer fra blokeret gennemstrømning i nakke og skulderområdet.
I nakke- skulderområdet sidder muskulatur med forbindelse til nyre og mave energien som følelsesmæssigt relaterer til pres. Bare tænk på, hvor tit du finder dig selv med skuldrene oppe i stedet for nede. Nyrerne relaterer til følelser som frygt og angst og maven til at fordøje det der sker.
En række energibaner har forbindelse til nakkeområdet, blandt andet galdeblæren, som kan handle om blokeret flow i handling, og tillade sig selv at handle på det man har brug for. Makkeren til nyreenergien, som er blæreenergien, løber hen over hovedet, og ned på hver side af rygsøjlen.
Det er nogle af de mest markante energi- og følelsesmæssige relationer, men også den hormonelt relaterede energi passerer i området.
Hovedpiner, der stammer fra blokerede eller pressede følelser, lander ofte i nakken for derfra at brede sig på forskellig vis til hovedpine. Men det handler altså om spændinger, der stammer fra følelser som er landet i kroppen i stedet for at blive forløst.
Past Tense tilbyder en genial indsigt i hvordan sammenhængen er mellem de følelser vi placerer især i nakke og hovedområdet.
Past Tense inviterer os til at finde ro, fordi den støtter på både krop og sind i at lette presset og slappe af.
Påføres skuldre og nakke for virkning på hovedpine.

Past Tense er en blend af Wintergreen, Lavendel, Peppermint, Frankincense, Cilantro, Marjoram, Roman Chamomile, Basil og Rosemary.
 Pia

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar