Interview med Christine Eilvig om Network Marketing og Business

Interviews med Christine Eilvig - billede 1.png

Denne videosamtale med Christine har jeg lyst til at dele med alle i hele verden, der har en business, eller som drømmer om at starte en business. Og faktisk også til alle der ønsker sig en genial støtte til personlige processer.

Christine startede Millionøse Metoden, og var en af de første til at lave en online business i Danmark. Christine har uddannet mange kvinder på sin Spirituel Mentor Uddannelse, og haft en online Salon - og nu er Christine startet i oliebranchen - essentielle olier, som på magisk vis samler det hele: Spiritualitet, personlig vækst, og business udvikling der er bæredygtig.

Vores samtale inviterer til at se på business som en åbning til vores potentiale og kraftfuldhed. Jeg elsker Christines dybe forståelse og spirituelle bevidsthed om, hvordan vi lever og integrerer det som en del af vores business.

Christine har noget på hjertet og deler i interviewet passioneret af hendes erfaringer og succesrige business mindset.

Selv føler jeg, at jeg er kommet hjem i dette skønne olieunivers! Jeg har fundet et businesshjem - et sted med rum, dybde, nærvær og kærlighed med plads til al den udvikling, som jeg og min business er klar til.

 Jeg vil gerne invitere dig til at se interviewet. Er du blevet nysgerrig, så spørg endelig.

 


Kærligst Pia

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar