Fra millionforretning til Network Marketing

Interviews med Christine Eilvig - billede 1.png

Lise-Lotte Schulze har været selvstændig med flere butikker og ansatte, Hun har været ramt af stress et par gange, og kastede til sidst håndklædet i den økonomiske krise i 2008.

Lise-Lotte har siden forelsket sig i Network Marketing og for ikke så længe siden i de essentielle olier fra doTERRA.

 

Network Marketing er genialt for alle med en iværksætter i maven og ønsket om at lave business med hjertet.

...og som er klar til at lave business, som på alle måder er så meget mere. også....

Når vores business er en hjertesag og vi er klar til at tage på den personlige udviklingsrejse som en business altid inviterer ud på, så er Network Marketing nærmest er designet til at imødekomme den rejse.

doTERRAs essentielle olier og doTERRA som virksomhed er en kærlig måde at starte som ny i business - måske som et supplement til det du allerede laver, eller all in med det mål at gøre det til din levevej og bygge en business.

Der er de fineste muligheder for sundhed, personlig udvikling som både kunde og bygger.

I vores danske team baserer vi business på spirituel mentoring, og at skabe et fundament som er holdbart, meningsfuldt og ærligt for den enkelte.

 

 

I videoen deler Lise-Lotte sin historie, og det er altid sårbart at stå frem med noget som stress og et businesseventyr, der ikke helt lykkedes som forventet.

Men Lise-Lotte tog imod min invitation, og du kan se denne herlige samtale, som Lise-Lotte kalder en ærlig kærlig snak om Network Marketing, og hvis du vil vide mere om Network Marketing på en anderledes måde.

 

Se videoen her

 

Kærligst Pia


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar