Kærlighed til fødderne


Fødderne skal bære på os hele livet, og de fleste af os må nok indrømme, at de ikke altid har det let - fødderne...!

Lange dage med sko på. Nogle dage for varmt andre dage for koldt - ofte en anelse både klemte og glemte!

Arbejdsdage hvor vi går og står på fødderne på hårde gulve, eller dage på kontoret hvor vi, selv om vi sidder ned, spænder i lægmusklerne og dermed også lidt i ankler og fødder.

Høje hæle der får holdningen til at blive smuk og rank, men som desværre også presser foden lige vel meget.

Fødderne vil nyde vores kærlighed og opmærksomhed, for under fødderne sidder også adgangen til hele kroppen. Der er zoner for kredsløbet, fordøjelsen, muskler, knogler, tænder, øjne, ører, nakke, ryg, hovedet og mere...

Et godt langt fodbad, en lækker lotion med essentiel olie efter bruse- eller karbadet, eller inden du lægger dig under dynen, kan altsammen være med til at sende lidt kærlighed og omsorg til fødderne.

Fødderne er seje og udholdende - men rummer også adgangen til vores velvære på mere end een måde. Og de skal jo bære os hele livet.

Annie Skov Nielsen's forslag til et fodbad er: Epsom salt, Frankincense, Lavendel og Wild Orange.

 

Sådan gør du: 

Bland 50 gr. Epsom salt og de essentielle olier, så de er klar til at komme i, når vandet er kølet af. Kom varmt vand i et fodbad. 

Bland saltet med de essentielle olier i vandet så snart dine fødder kan være i vandet...hele tiden...

Salt og olieblandingen:

De 50 gr. Epsom salt blandes med 2 dråber Frankincense, 3 dråber Lavendel og 4  dråber Wild Orange. Bland det godt sammen, og kom det i vandet når vandet er kølet af.

Det er vigtigt at vente til vandet er kølet lidt, da olierne mister deres terapeutiske virkning ved for høje temperaturer.

Lad hvilen falde på dig og nyd det... 

 

Kærligst Pia og Annie


1 kommentar

Det må prøves ❤️❤️

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar