Få opskriften på en lækker hjemmelavet Body Butter

Body Butter

Har du prøvet at lave dine egne cremer?

Det er meget let...

Jeg gør det tit, og topper duften og virkningen op med essentielle olier fra doTERRA.

I sidste uge lavede jeg en lækker Body Butter mens jeg havde muddermasken fra doTERRA på. Jeg elsker den muddermaske, og har den gerne på i 15-20 minutter og går med en følelse af velvære og af, at jeg gør gode ting for mig. 

Der er flere grunde til at jeg startede med at lave mine egne cremer

1. Jeg ville gerne vide præcis hvad der er i det jeg smører på min hud, for alt optages igennem huden.

2. Jeg kan lave præcis den creme som jeg synes er lækker med det indhold og de dufte som er nærer mig og min hud

3. Det er altså bare selvforkælelse til mig, når jeg smøre kroppen eller ansigtet med mine egne cremer.

Foryngelse og fugt til huden

De essentielle olier fra doTERRA gør mine cremer endnu mere magiske fordi de har en terapeutisk virkning og derfor er mere end duften. De tilbyder også et løft til vores energi. Vælg ud fra det du har brug for eller den duft du kan lide.

Jeg elsker virkningen og duften fra:

Grapefrugt olien støtter os i at ære og acceptere vores krop, og så dufter den virkelig lækkert

Pathouli olien vil altid være min yndlingsolie. Den er lidt mystisk og hemmelig, dufter magisk, og så er det olien som inviterer os til at elske alt det vores krop 'bare' gør for os:

Lavendel olien virker beroligende og er helt fantastisk for huden. Den kan være supergod i natcremen

Frankincense er olien for sunde celler og helt genial til alle cremer.

Opskrift på Body Butter

100 gr. Sheasmør

50-75 ml. Fractionated Kokosolie (fås i en lækker kvalitet i doTERRA)

100 gr. Kokosolie 

En spiseske Jojobaolie

En spiseske Ricinusolie

20-25 dråber essentiel olie tilføres når blandingen er kølet af.

Sæt en gryde med vand over og smelt indgredienserne sammen (undtagen de essentielle olier) i en skål i gryden med det varme vand. Når det er smeltet sammen tages skålen op af vandbadet og køles af. Når massen er kølet lidt af, kan du tilsætte de essentielle olier og røre godt rundt.

Når det hele har sat sig lidt mere, kan du piske cremen lækker og blød med en håndmixer. Det bliver den lækreste bløde Body Butter som smelter fuldstændigt ind i din hud.

Fyld det over i en fin bøtte. Genbrug gerne rengjorte creme bøtter som du synes er smukke. Laver du meget er det faktisk også flot at bruge smukke og sjove glas fra fx sennep eller syltetøj. Massen er blød og lækker og derfor let at håndtere.

Kender du essentielle olier?

Essentielle olier er ekstrakter af det som findes naturligt i planternes blade, rødder, bark, blomster og frø og vi kan bruge planternes naturlige egenskaber til at løfte vores energi. 

Har du brug for en mere personlig vejledning, så skal du endelig spørge. Kontakt gerne den person som har vist dig denne Blog

Kærligst Pia

PS: Muddermasken fra doTERRA indeholder olierne Myrrh, Juniper Berry og Grapefruit til forkælelse og opfriskning af huden. Den er lavet på Shea butter til fugt og balancering af huden. Malachit ekstrakt som er rig på kobber og tilfører afgiftende fordele. Lentil frø ekstrakt hjælper med at reducere udseendet af porer. Det naturlige jordler beraclay (grønt) indeholder zink, selen, kobber, og andre elementer som hjælper med at rense huden.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar