Mere end en detox


OREGANO ER EN FANTATISK OLIE TIL EN DETOX DER ER LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE. OG SÅ ER DEN ALLIGEVEL SÅ ENKEL

Oregano er også een af de olier som rigtig mange har det stramt med i starten (det var ikke en af dem jeg kastede mig over), men man kan komme til at elske den dybt og inderligt...!

Den er kendt for at løfte energien ved blandt andet at styrke områder og rense ud i områder i kroppen. Og det er den ret genial til.

Når vi ser immunforsvaret som mere - meget mere end blot vores evne til at stå imod infektioner, så er vi ved det centrale som Oregano handler om, for...

Livet er lidt som sko...
Det betyder noget om de passer os, og hvad vi skal bruge dem til


Oregano lærer os at træde ud af kampen om at vi har ret, eller at andre ikke har ret. Den inviterer os til at vende blikket indad og mærke efter hvad vi egentligt mener - selv, eller måske snarere, hvem vi har brug for at være for at bakke os selv op i at skabe vores liv, som vi har brug det.

Det lyder stort, og det er det vel egentligt også...
Men den kan altså noget vildt!

Vi har alle områder, hvor vi er afhængige af andre på en ubalanceret måde - for meget, for lidt, på de forkerte tidspunkter, i de forkerte situationer, de forkerte mennesker. Måske ved vi det, måske ved vi det ikke. Nogle gange ved vi heller ikke helt, at det ikke er godt for os, selv om vi ikke har det godt.... for vi kender ikke til andet.

Det er at få ryddet op og renset ud i sit liv, så der bliver gjort rent bord i forhold til hvad vi vil være med til (på et tidspunkt må vi også rydde op i klædeskabet. Same, same 😉 ).

Oregano går dybt ind i afhængigheder og viser tydeligt hvor stregen skal være.


Fokus vil flytte sig fra kampen om hvem der har ret eller ikke ret til 'Hvem er jeg, og hvad er min ret'! Og fokus rettes mere til 'det er det jeg står for', og ikke at jeg skal kæmpe for at have ret.

Det er godt for vores velvære, når energien støtter vores væren i stedet for at være reserveret til alarmberedskab og kamp.

En mulighed for at give slip dybt inde.

Det giver kontakt med følelsen af integritet og evnen til at passe på sig.

Det flytter fokus til at bruge kræfterne på ting der er opbyggelige i stedet for evige kampe. Og det giver overskud på energikontoen så kroppen kan løfte energien, også det fysiske immunforsvar.

Oregano kan tage os på en rejse, som for de fleste vil give indsigter der er overraskende. Måske ikke med det samme. Måske skal der længere tid til, fordi der er områder som har brug for 'en ordentlig oprydning'.

Men det er på alle måder selvkærligt og en stor omsorg for os selv at invitere Oregano indenfor, så vi kan lære os selv bedre at kende.

 Soongheei's 10 første dage på detox. ''Jeg havde natlige svedeture hver nat, min aff. blev løs og jeg var en del træt. Smagen af Oregano var tilstede hele tiden 🙂 Til gengæld mærker jeg meget energi og handling efterfølgende. Jeg er på den ene side blevet mere sårbar og på den anden side mere klar på hvad og hvordan jeg synes tingene skal være for mig ❤️ og hvor mine grænser går. Eftervirkningerne begynder at komme nu, på den gode måde. 

Sårbarhed kommer bl.a.når man får øje på egne svagheder, når hjertet står vidt åbent og alt trænger ind i os, men ved at få øje på hvad det er der sker har man mulighed for at vende sårbarheden til en styrke, tænker jeg. Til tider er mit hjerte alt for åbent og alt får lov at komme ind og påvirke mig. Jeg mærker nu at det er ok at lukke det mere til indimellem. God fornøjelse. Jeg tænker kuren skal tages igen snart''

 Helle skrev dette efter først at have prøvet detox i 5-6 dage, hvor det var rigtig hårdt. ''Hvor er jeg glad for jeg fulgte dit råd og hoppede på Oregano detox igen. Denne gang er helt anderledes ❤ Det er kun dag 2 og jeg er flyvende 😉 Men det sagde din intuition dig jo også 🙂 Så tak Isobel ❤ Og en rigtig god søndag til dig og familien. Knus Helle''

❤  Isobel Charnell

PS: Du kan til enhver tid deltage vælge at gøre det sammen med os i Oregano Challenge (hvis du er i vores team) i vores gruppe. Spørg endelig.

PPS: Anbefalingen er at tage Oregano i 10 dage og så holde mindst 10 dages pause. I Oregano Challenge gruppen er der skruet op for intensiteten i de 10 dage sammen med støtte og inspiration.

KENDER DU ESSENTIELLE OLIER?

Essentielle olier er ekstrakter af det som findes naturligt i planternes blade, rødder, bark, blomster og frø og vi kan bruge planternes naturlige egenskaber til at løfte vores energi. 

Har du brug for en mere personlig vejledning, så skal du endelig spørge. Kontakt gerne den person som har vist dig denne Blog, eller tryk besvar - så finder vi ud af det


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar