Medlemmer

Better Flow

Om Better

Det er ikke altid, at det KUN hjælper at tale om tingene. Jeg oplever rigtig mange, både børn og voksne, som har gået i terapi i en længere periode for at komme sig over en traumatisk oplevelse. I flere år har jeg også primært talt med mine klienter om deres oplevelser, men da jeg blev uddannet SE-terapeut i 2013, så gav det hele pludselig mening på en ny måde.

Nu får mine klienter også kroppen med i terapien og får løst op for al den energi, som har sat sig og slidt på kroppen i længere tid, og nogle gange i flere år.

Jeg sørger for tre vigtige ting i min terapi; tid, omsorg og tryghed. Jeg bruger ligeledes min stemme og skaber en tryg base, hvor børn og voksne tør arbejde med sig selv, og med de problemer som de har med i bagagen.

“Dit liv er nu og her – det starter ikke først i morgen.”

Lidt om mig:

Jeg hedder Inge Svane , er 49 år og mor til 3 dejlige børn. Jeg blev for nogle år tilbage skilt fra mine børns far, men har siden fundet lykken igen med en ny mand. Jeg bor på landet, hvor der er højt til himlen og ligeledes god plads til at drive min klinik.

I de sidste 26 år har jeg arbejdet med børn, unge, voksne og familier både i offentlig og privat regi. I 2013 blev jeg uddannet SE-terapeut og har siden arbejdet som selvstændig med bl.a. terapi og traumebehandling.

  • År 2019- 8 dags kursus i Kropslig forankring gennem arbejde med det haptiske system. ( Underviser Marcelo Muniz)
  • År  2017 – 3 dags. kursus i META kognitiv psykoterapi ( Underviser Linda Burlan Sørensen)
  • År 2014 – Tilknyttet SE-uddannelsen i Danmark som assistent
  • År 2013 – Selvstændig klinik
  • År 2013 – Certificeret SE-terapeut,  3-årig uddannelse til SE-traumeterapeut ( Somatic Experience practitioner ® ) v. Peter Levine/ traumeheling Danmark
  • År 2008 – Uddannet som familierådgiver, terapeut samt supervisor på Kempler instituttet
  • År 2000 – Grunduddannelsen som pædagog

Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen (MPF)

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.