Hvordan kan de essentielle olier kan hjælpe med allergi


I DAG ER MERE END 20% DANSKERE RAMT AF EN ELLER ANDEN FORM FOR ALLERGI

Det viser de seneste tal fra Astma-Allergi Forbundet. Antallet er vokset drastisk i de seneste år, og resultaterne af den almindelige behandling med Antihistaminprodukter virker på de fleste sløvende.

Mange ved ikke, at den uønskede effekt af allergimedicinen - er, at kroppens eget immunforsvar af histaminer over tid kan blive så lavt, at også andre allergier og intolerancer kommer til.

Jeg ser ofte i klinikken at valget bliver mellem den tågede trætte tilstand og de allergiske reaktioner. 

Allergi er en særdeles ubehagelig 'overreaktion' på relativt harmløse ting som græspollen, støv, svampesporer eller skæl fra hunde og katte m.m.. En ubalance som i mange tilfælde faktisk godt kan rettes.

I min workshop om allergi, kan du høre hvordan flere er sluppet af med de allergiske reaktioner og trætheden ved at bruge essentielle olier. Du kan også blive klogere på hvordan du kan hjælpe kroppen i balance fra morgenstunden og beskytte den i løbet af dagen.

Triease er softgels med de essentielle olier Lemon, Lavendel og Peppermint. Tilsammen stimulerer denne kombination til en sundere immunrespons, klar vejrtrækning og hjælper kroppen med at slappe af og komme ud af alarmtilstanden. Vigtige hjælpere når kroppen starter en allergisk reaktion.
Klik her for at se replay af workshoppen om Allergi.


FORÅRS KUR MED OREGANO

Vi har netop afsluttet 10 dages Oregano Detox Challenge med 54 deltagere. En virkelig skøn detox challenge som mange er klar til at tage igen om ikke så længe. Gruppen er åben, og man kan starte når det passer bedst. Programmet som du ser herunder, er altid tilgængeligt i gruppen. Du kan til enhver tid vælge at deltage sammen med os i Oregano Challenge. Spørg endelig.

Organo tilbyder en rigtig god forårsrengøring som kan have en balancerende virkning på årsagerne til de allergiske reaktioner. Jeg har selv været på en lang rejse til trivsel og indre balance. Selvhealing er at støtte kroppen til balance. Du kan læse om min rejse, og mere om detox ved at klikke her

KENDER DU ESSENTIELLE OLIER?

Essentielle olier er ekstrakter af det som findes naturligt i planternes blade, rødder, bark, blomster og frø og vi kan bruge planternes naturlige egenskaber til at løfte vores energi. 

Har du brug for en mere personlig vejledning, så skal du endelig spørge. Kontakt gerne den person som har vist dig denne Blog, eller tryk besvar - så finder vi ud af det

Kærligst Isobel Charnell


 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar